Rolgordijnen

Enig resultaat

Enig resultaat

Rolgordijnen van Roomture

Roomture biedt een breed scala aan rolgordijnen aan in verschillende maten en kleuren. Rolgordijnen zijn makkelijk in gebruik en nemen weinig ruimte in. Daarnaast zijn ze goed flexibel te gebruiken; je kunt zelf kiezen of je het mooi of nodig vindt ze helemaal naar beneden te rollen of bijvoorbeeld tot de helft, ter decoratie.

Waarom een rolgordijn van Roomture?

 • Verduisterend
  Alle rolgordijnen van Roomture hebben een 100% verduisterend effect. Je kunt er dus niet doorheen kijken en zonlicht komt er niet door naar binnen.
 • Kwalitatief sterk
  De rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester met daarin een aluminium buis en het frame waarin het rolgordijn hangt is van kunststof. Dit zijn allen sterke en duurzame materialen van goede kwaliteit.
 • Keuze uit verschillende maten
  Roomture biedt rolgordijnen in veel verschillende maten, van erg smal tot erg breed. Sommige rolgordijnen zijn ook geschikt voor deuren.
 • Keuze uit verschillende kleuren
  Kies een kleurtje dat past bij jou en je huis. Kleurkeuze is erg belangrijk voor raamdecoratie. Het bepaalt de sfeer in de kamer waarin het hangt.

Twee manieren van monteren

Er zijn twee manier om de rolgordijnen van Roomture te monteren, namelijk:

 • Met boren
  De rolgordijnen worden geleverd met een eenvoudig ophangsysteem met klemsteun. Je hangt het rolgordijn op deze manier gemakkelijk aan de bovenkant van een deur of aan een kozijn.
 • Zonder boren
  De rolgordijnen kunnen ook aan een stenen of houten ondergrond bevestigd worden door middel van boren. Pluggen en schroeven worden meegeleverd.