Voedingskussens en zwangerschapskussens

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Waarom een voedingskussen kopen bij Roomture

Voedingskussen bij Roomture worden volgens hoge kwaliteits- en hygiënestandaarden gemaakt. Hierdoor beschikken alle voedingskussens minstens over de volgende standaarden:

 • Afneembare voedingskussenhoes
  Alle voedingskussens hebben een afneembare hoes waardoor deze op een hygiënsiche manier schoon te maken is.
 • Geschikt voor de wasmachine
  De voedingskussenhoes kan gewassen worden in de wasmachine waardoor het schoonmaken wel erg gemakkelijk is.
 • Vulling van microkorrels
  De vulling van het voedingskussen is in alle gevallen gemaakt van microkorrels. Hierdoor fluctueert de vulling en vormt het zich altijd naar jouw lichaam (of dat van de baby). Dit zorgt in alle gevallen voor een optimale ondersteuning van het lichaam.
 • De voedingskussenhoes is altijd gemaakt van 100% katoen
  Om ervoor te zorgen dat de hoes van het voedingskussen zacht aanvoelt en geen irritatie veroorzaakt is deze bij alle kussens gemaakt van 100% katoen. Hierdoor is de hoes gemaakt van een natuurlijk product.

Een voedingskussen gebruik je voor…

Een voedingskussen wordt ook wel een zwangerschapskussen genoemd. Dit is niet voor niks, een voedingskussen / zwangerschapskussen van Roomture is perfect geschikt voor meerdere doeleinden:

 • Ondersteuning van de baby tijdens het voeden
  Met een dubbel gevouwen voedingskussen kun je het lichaam van de baby perfect ondersteunen tijdens het geven van voeding. Hierdoor kun jij je volledig richten op het voeden.
 • Ondersteuning van jouw lichaam tijdens het slapen
  Wanneer je het kussen tijdens het slapen in de lengterichting van jouw lichaam positioneert, kan het perfect worden gebruikt ter ondersteuning van de rug of buik. In dit geval wordt het kussen gebruikt als zwangerschapskussen.
 • Ondersteuning van jouw lichaam tijdens het zitten
  Wanneer je jouw rug tijdens het zitten wilt ontlasten kun je het kussen achter de rug en zij plaatsen. Hierdoor ontlast het zwangerschapskussen de drukpunten van het lichaam