Dekbedovertrekken

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Baby- en kinderdekbedovertrekken met leuke designs

De dekbedovertrekken van Roomture voor baby en kind zijn kwalitatief hoogwaardig. Allen zijn ze gemaakt van 100% katoen en geweven met fijne garens. Hierdoor voelen ze zacht en soepel aan en zijn ze sterk en duurzaam. Daarnaast zijn de dekbedovertrekken voorzien van schattige kleuren en designs. Ingrediënten genoeg dus voor een goede nachtrust voor jouw kind!

Maten

Opgroeiende kinderen veranderen nog weleens van bed. Daarom bieden we dekbedovertrekken aan in verschillende maten.

  • 100 x 135 centimeter
    Deze dekbedovertrekken zijn geschikt voor baby’s en passen dus in een ledikant.
  • 150 x 120 centimeter
    Deze dekbedovertrekken zijn geschikt voor een peuterbed.

Voorzien van een ruime dubbele instopstrook

Alle dekbedovertrekken van Roomture beschikken over een ruime dubbele instopstrook die je gemakkelijk om de matras kan slaan. Zo kan je je kindje lekker instoppen voor het slapen gaan en kan er geen kou aan de onderkant naar binnen komen/

Inclusief kussensloop / kussenslopen

Alle dekbedovertrekken van Roomture worden geleverd met een kussensloop in hetzelfde design als het dekbedovertrek. Ook kan je kiezen voor een dekbedovertrek geleverd met meerdere kussenslopen. Erg handig als de kussensloop wel aan vervanging toe is maar de rest van het beddengoed nog niet.

Te wassen, drogen en strijken

Omdat de dekbedovertrekken van Roomture gemaakt zijn van 100% katoen kunnen ze prima uitgewassen worden in de wasmachine. Aanbevolen wordt een temperatuur van 40 graden. Ook kunnen de dekbedovertrekken in de droger en kunnen ze gestreken worden.