Douchestangen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

 

Douchestangen in alle soorten en maten

Roomture heeft een uitgebreid assortiment in douchestangen. Zoek je een douchestang voor in een smalle douche, een brede douche of voor boven een badkuip? Voor elke maat vind je bij Roomture een douchestang die past. Roomture kiest douchestangen daarnaast vooral uit op duurzaamheid en kwaliteit. Alle douchestangen die Roomture aanbiedt zijn daarom gemaakt van degelijk materiaal dat lang meegaat en goed bestand is tegen vocht.

Waarom een douchestang van Roomture?

 • Sterk en duurzaam
  De douchestangen zijn allen gemaakt van aluminium. Aluminium staat bekend op zijn sterkte en duurzaamheid. Aluminium is uitermate bestand tegen corrosie en kan daardoor langdurig met water in aanraking komen zonder kwaliteit te verliezen.
 • Gemakkelijk te monteren
  De douchestangen die aan de muur moeten worden bevestigd worden allen geleverd met bijbehorend montage materiaal en zijn gemakkelijk te monteren. Douchestangen met hoek bestaan uit losse onderdelen die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn en de uitschuifbare douchestangen klem je gemakkelijk tussen twee muren in.
 • Multifunctioneel
  Veel van de douchestangen die Roomture aanbiedt zijn op meerdere manieren te gebruiken of in elkaar te zetten. Zo zijn er uitschuifbare douchestangen die uitschuifbaar zijn tot de gewenste lengte van jouw douche. En er zijn douchestangen met hoeken die gevormd kunnen worden tot zowel een vierkante als rechthoekige een douchestang van bijvoorbeeld 90 x 90 cm of, 90 x 80 x 90 cm of 90 x 160 cm. Zo kom je altijd tot de gewenste vorm en maat!

Keuze in diameter en kleur

 • Robuust of Slim
  Roomture biedt vrijwel alle douchestangen aan in twee maten: robuust en slim. Douchestangen ‘robuust’ hebben een diameter van 27 millimeter en douchestangen ‘slim’ hebben een diameter van 22 millimeter
 • Wit of Chrome
  Tevens is er per douchestang vrijwel altijd de keuze uit de kleuren wit of chroom. Kies voor een kleur die het best past in jouw badkamer!