Douchegordijn

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Douchegordijnen van Roomture

De douchegordijnen van Roomture maken jouw douchebeurt compleet!

Over de douchegordijnen van roomture

 • Hoge kwaliteit
  Roomture biedt douchegordijnen aan die gemaakt zijn van PEVA en douchegordijnen die zijn geweven met een textielbinding (fiber-polyester). Dit zijn zeer duurzame materiaalsoorten. PEVA typeert zich door zijn stevigheid en 100% waterdichte structuur. Het is gemakkelijk af te nemen met een reinigingsdoekje. De douchegordijnen van textiel zijn soepel, sterk en uit te wassen in de wasmachine.
 • Compleet
  Alle douchegordijnen van Roomture worden geleverd inclusief bijbehorende ophangringen.
 • Maten
  Per douchegordijn heeft Roomture de keuze uit twee maten: 120 centimeter x 200 centimeter en 180 centimeter x 200 centimeter.
 • Stijlen
  De douchegordijnen van Roomture zijn opgedeeld in verschillende stijlen of thema’s. Zo bestaan er onder andere thema’s als: natuur, steden, dieren, abstract en retro. Met elk een eigen passende naam en uniek design.

Volop keus in kleur en stijl

De douchegordijnen van Roomture zijn allen bijzonder en uniek. In ons assortiment vind je veel verschillende kleuren en stijlen. Kies je bijvoorbeeld voor een strak effen gordijn of voor een kleurrijk, speels design? Kijk zelf en zoek iets uit wat helemaal bij je past!