Beugels en steunen

Bij aankoop van een beugel of steun krijg je nu 50% korting op andere badkamerartikelen

Bijvoorbeeld 50% Korting op je accessoires of een extra steun en Gratis Verzending

Deze superscherpe aanbieding wordt automatisch verrekend in je winkelmandje

Enig resultaat

Enig resultaat

Beugels en steunen voor meer grip

Wanneer je mindervalide bent is een toiletbeugel of douchebeugel onmisbaar. Het geeft je meer grip en houvast tijdens het gaan zitten en opstaan en het beschermt je tegen uitglijden en vallen in gladde en natte omgevingen. De beugels en steunen van Roomture zijn met zorg uitgekozen en zijn van zeer goede kwaliteit.

Kenmerken van de beugels en steunen aangeboden door Roomture

  • Kwalitatief hoogwaardig
    De beugels en steunen die Roomture aanbiedt zijn allen gemaakt van staal. Dit staal is bewerkt met een poedercoating of is nikkelverchroomd. Dit zorgt ervoor dat de beugels en steunen bestand zijn tegen corrosie en dus zelfs in langdurig vochtige omgevingen hun kwaliteit goed behouden.
  • Veel keuze
    Roomture heeft een vrij uitgebreid assortiment in beugels en steunen. Het assortiment varieert van simpele handgrepen tot opklapbare toiletbeugels met standaard.
  • Gemakkelijk te monteren
    De montage van de beugels en steunen gebeurt altijd door middel van boren. Pluggen en schroeven worden meegeleverd. De beugels en steunen komen hierdoor stevig vast te zitten, waardoor je er prima op kunt leunen.

Zorg voor de beste ondersteuning

Kies een beugel of steun die je het best ondersteunt bij jouw klachten. Heb je bijvoorbeeld een steun nodig om langs een muur te lopen, kies dan voor een horizontale steun waar je langs kunt lopen. Heb je een ondersteuning nodig bij het opstaan van het toilet? Kies dan voor uitgebreidere toiletbeugels of een diagonale handgreep. Het is goed je te laten informeren over de beste keuze en montage, zodat optimale steun geboden wordt.